B&O klar med iPhone 5-kompatibelt musiksystem

Beoplay A8 er allerede opdateret til det nye dockstik.

Apple har med iPhone 5 som bekendt droppet det gamle 30-pins dockstik til fordel for et nye ladestik kaldet Lightning, og det betyder at alle tilbehørsproducenterne nu skal til at redsesigne deres tilbehør, så det passer til det nye stik.

Først ude er B&O, der allerede nu er klar med en højttalerdock, der passer til iPhone 5 (og den nye iPod touch, formoder vi). B&O’s Beoplay A8, der blev lanceret i maj kommer nemlig nu med en udskiftelig dock connector, så man frit kan vælge om man vil have Lightning eller den gamle 30-pins connector. En smart løsning, eftersom der jo også sidder en del brugere med ældre iPhones derude, som på denne måde også bliver tilgodeset.

Det er desuden muligt helt at fjerne dock-stikket på BeoPlay A8, hvis man kun bruger AirPlay-funktionen til at streame musik, så man får et renere designmæssigt udtryk.

Den gode nyhed er at alle nye og eksisterende BeoPlay A8 vil få tilbudt det nye Lightning stik ganske gratis via B&O’s A8 dock opgraderings program

Man kan tilmelde sig programmet hos B&O via dette link.

© 2012, https:. All rights reserved.