Her er Lumia 920

Nokia har præsenteret deres nye topmodel med Windows Phone 8.

Der har været stor opmærksomhed om Nokia nye modeller, for det er snart ved at være sidste chance for finnerne, hvis de skal vende nedturen på smartphoneområdet. Nokia har valgt at satse entydigt på Microsofts mobile styresystem Windows Phone, og Microsoft baker da også op om samarbejdspartneren og var med på scenen, da de nye modeller blev præsenteret.

Topmodellen hedder Lumia 920, og rent designmæssigt fortsætter Nokia trenden fra de “gamle Lumia’er”. det nye i Lumia 920 skal man finde indeni, for ud over Windows Phone 8, som tilføjer en mængde nyheder i forhold til Windows Phone 7, har Nokia integreret deres Pure View kamerateknologi i den nye Lumia.

Kameraet i Lumia 920 er dog ikke på de svimlende 41 MP, som sag i den oprindelige PureView 808, men “kun” på 8,7MP men teknologien gør i følge Nokia at kameraet opfanger 5- 10 gange så meget lys som konkurrerende smartphonekameraer, og via “floating lens”-teknologien, stabiliseres billederne for rystelser.

Lumia 920’s skærm, som er på 4,5″. skulle i følgeNokia også være noget for sig. Nokia kalder skærmtypen for PureMotion HD+ og fortæller at den giver en billedkvalitet, der er bedre end HD.

Lumia 920, og lillebroderen 820, kommer til salg senere på året. Prisen er endnu ikke oplyst.

 

© 2012, https:. All rights reserved.