Microsoft offentliggør priser på Surface

Steve Ballmer løfter sløret for Microsofts fremtidsplaner

Da Microsoft til alles overraskelse præsenterede deres tablet-satsning i juni, blev der ikke nævnt ét ord om priserne på de nye tablets, men nu fortæller Microsoft-bossen Steve Ballmer, at Surface vil blive prissat så den er konkurrencedygtig med Apples iPad.

Ballmer fortæller at Surface vil koste fra 300 dollars og op til 7-800 dollars. De $300 refererer sandsynligvis til RT-udgaven af Surface, der kører en mimimal udgave af Windows 8, men de $7-800 sikkert gælder for Surface Pro, der kører den fulde version af Windows 8.

Ballmer fortæller samtidig at Microsoft sagtens kan finde på at lancere nye hardwareprodukter, og iøvrigt udvikle sig fra at være et “rent” softwarefirma til mere at blive et “device-and-service” selskab og altså både tilbyde selvproducerede hardwareenheder og forskellige former for softwarepakker og tjenester – ikke ulig der, hvor Apple efterhånden har udviklet sig hen.

Micrsofts surface tablets kommer til salg til oktober, når Windows 8 frigives. Pro-udgaven forventes dog først at komme påmarkedet i starten af 2013.

Seattletimes

© 2012, https:. All rights reserved.