Nye Kindles fra Amazon

Amazon er klar med nye e-bogslæsere og tablets.

Amazon har som ventet præsenteret den nye generation af Kindles, som indeholder både en ny e-bogslæser og en ny tablet.

Den nye e-bogslæser, kaldet Kindle Paperwhite har som noget nyt baggrundsbelysning i skærmen, så man kan læse i mørke. Baggrundsbelysningen skulle ikke engang gå ud over batteritiden. Amazon lover en batteritid på otte uger, selv om man har baggrundsbelysningen tændt. Kindle Paperwhite kommer i en WiFi-udgave til $120 og en udgave med 3G til $180.

Grundmodellen af e-boglæseren, Kindle, kommer også i en ny udgave med forbedrede fonte og hurtigere sideskift. Prisen er$70.

Mens e-bogslæserne normalt kan købes i Danmark via Amazons engelske hjemmeside, er Amazons tablet Kindle Fire indtil videre kun til salg i USA, men der er alligevel grund til at interessere sig for, hvad Amazon har gang i, fordi alle konkurrenterne har øjnene stift rettet mod Amazon og deres Kindle Fire – ikke mindst med hensyn til prisen.

Amazon præsenterer nu to nye udgaver af Kindle Fire, der nu har fået HD skærm. Den store model, som har en skærm på 8,9 tommer, koster $500 – eller det samme som Apples iPad. Og her får man vel at mærke 4G med i købet, mens Apples billigste iPad kun har WiFi. En WiFi-udgave af 8,9″ udgaven af Kindle Fire HD koster kun $300.

Den lille 7-tommers model koster $200 – eller det samme som Googles Nexus 7.

Den “gamle” Kindle Fire er stadig til salg, og har fået en opgradering med flere RAM, hvilket gør den betydeligt hurtigere, men nok endnu vigtigere har prisen fået et hak ned til kun $170.

amazon

© 2012, https:. All rights reserved.