Nye Windowsmobiler fra HTC

HTC er klar med to smartphones med Windows Phone 8.

Der er virkelig trængsel på gadgetmarkedet i denne september. Både Nokia, Motorola og naturligvis Apple har præsenteret nyew smartphones, og nu har HTC også løftet sløret for to nye modeller.

HTC præsenterede de to smartphones på et pressemøde i New York idag i samarbejde med Microsoft, for denne gang er der tale om en større satsning på Microsofts Windows Phone 8.

Windows Phone 8X og 8S er ifølge HTC begge designet med både form og funktionalitet for øje. Software-designet har således inspireret HTC til unibodydesign, der minder om WP8’s live tiles, og de klare farver, som er centrale i brugerfladen i WP8 er også brugt på mobilernes yderside. Begge telefonerne fås i fire forskellige farver.

Frontkamera med muskler

HTC har, som en af de få producenter, valgt at kæle for frontkameraet, der med 2.1MP, f/2.0 blænde og 88° vidvinkel kan fange op til 4 personer på én gang til live-chat. Det understøtter også 1080p video. Bagkameraet er på 8MP, og har en fysisk knap, så man kan tage billeder, også selv om kameraet er låst.

En lille og en stor

8X og 8S har naturligvis også begge integreret Beats by Dr. Dre. Derudover er 8X topmodellen med en 4,3″ HD super LCD 2 skærm, 1,5GHz dual-core processor, 1GB RAM, 16GB hukommelse og NFC-understøttelse. 8S har en 4-tommer skærm, 1.0 GHz dual-core S4 processor, 512MB RAM og 4GB hukommelse.

Pris og tilgængelighed

8X og 8S kommer i butikkerne til novenber i over 50 lande. Om Danmark er iblandt er ikke oplyst, ligesom prisen heller ikke er offentliggjort

© 2012, https:. All rights reserved.