Nyt BRAVIA-tv fra Sony

Sony BRAVIA HX955 med LED baggrundslys og ny processorteknologi leverer flere detaljer i knivskarp kvalitet.

Intelligent lysstyrkestyring og virkelighedstro billeder

LED-skærmen i Sony BRAVIA HX955 er baggrundsbelyst og øges og sænkes automatisk, lige præcis dér, hvor der er behov for det, hvilket gør at de lyse billedområder bliver mere belyste, og de mørke områder bliver mere mørke. Det sparer energi og sikrer højere kontrast end på et traditionelt LED-tv.

Det nye Sony BRAVIA HX955 er desuden udstyret med den nye processorteknologi, X-Reality Pro. Teknologien identificerer, hvornår et ansigt på skærmen eller en baggrundsindstilling kræver flere detaljer og justerer lynhurtigt billedet derefter. Derfor sikrer X-Reality PRO-teknologien virkelighedstro billeder af bl.a. action-scener.

Sony BRAVIA HX955 leveres med desuden 4x højhastigheds-3D-skærm, der giver skarpere billeder og en mere jævn afspilning af scener i 3D.

Stream musik og film trådløst

Et tv skal idag kunne meget mere end bare at vise tv, men også fungere som indholdskanal for musik, film, tv-serier og andet indhold. Det nye Sony BRAVIA HX955 giver selvfølgelig direkte adgang til Sony Entertainment Network ved hjælp af indbygget Wi-Fi, hvor der er adgang til streaming af HD-film, musik og tv-serier. Derudover kan man browse på internettet eller gå på Twitter, Facebook, YouTube og Skype osv.

Sony BRAVIA HX955 er tilgængelig fra december til en vejledende udsalgspris på 25.000,- danske kroner for 55″-udgaven og 41.500,- danske kroner for 65″-udgaven.


 

© 2012, https:. All rights reserved.