Samsung og Nokia driller Apple

Apples kort-fiasko udløser hån fra konkurrenterne.

Apples nye kort, som afløser Googles i iOS 6 har vist sig at være både upræcise, gnidrede og fejlbehæftede.

Og Apples ærkerivaler lader naturligvis ikke chancen gå fra sig til at komme med et par stikkende bemærkninger.

Samsung benytter lejligheden til at huske folk på at Google Maps (selvfølgelig) stadig er at finde på Galaxy S3 – og at man passende kan hjælpe sine forvildede iPhone-venner med at finde vej! Og Nokia, som har deres egne rigtigt gode kort, har meget belejlighed lavet en benchmark mellem Nokias, Googles og Apples kort, hvor Apples naturligvis skraber bunden.

Og at Apple har problemer med kortene er ganske vist. Ovenstående billede er taget på en iPhone, hvor Apples kort app afbilleder Herningmotorvejen løbende gennem Silkeborg, selv om den ikke er bygget endnu!

Google har lovet at lave en app til iOS, så man igen kan få Google Maps på iPhone og iPad, men app’en er ikke klar foreløbig.

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.