Sony præsenterer NEX-5R

Sonys nyeste hybridkamera byder på mange nye ting, som Fast Hybrid AF, Wi-Fi og PlayMemories Camera apps.

NEX-5R er næste generation i rækken af de NEX-hybridkameraer fra Sony, med kompakt design, fokus på god kvalitet og nu også med udskifteligt objektiv.

NEX-5R har en opløsning på 16,1 megapixels, der sammen med den indbyggede Exmor APS-C billedsensor sørger for detaljerige stillbilleder og videooptagelser i Full HD. Sensoren bakkes op af en BIONZ billedprocessor, der sikrer lækre billeder uden støj. NEX-5R understøtter høj kvalitet ved dårlige lysforhold meden lysfølsomhed på op til ISO 25600.

Sony præsenterer med det nye NEX-5R og Fast Hybrid AF-teknologi, som fra starten er understøttet af følgende objektiver:  E 18-55mm F3.5-5.6 OSS, E 55-210mm F4-6.3 OSS, E 18-200mm F3.5-6.3 OSS og E 24mm F1.8ZA Sonnar T.

“Fast Hybrid AF-teknologi gør, at fase-detekterings-AF’en hurtigt opfanger motivets afstand, og derefter aktiverer kontrast-detekteringen for at bekræfte det fuldstændigt præcise fokus. I “Speed Priority Continuous”-indstilling skifter Sony NEX-5R automatisk til fase-detekterings-AF. Derfor vil du kunne opnå DSLR-lignende fokuseringshastigheder, når du optager hurtige action-sekvenser med op til 10 fps”, skriver Sony om Fast Hybrid AF.

NEX-5R understøtter også nye muligheder for deling af dine billde, via Wi-fi og via nye apps.

PlayMemories Camera Apps er ifølge Sony verdens første downloadservice, der gør det muligt at installere nye features efter behov, via kameraets Wi-Fi eller ved at tilslutte kameraet til en pc via USB.

Sony lancerer fra starten en række apps:  Picture Effect+, Bracket Pro, Multi Frame NR, Photo Retouch, Smart Remote Control og Direct Upload. Sony planlægger at udgive yderligere apps, så som Time-lapse og Cinematic Photo.

Pris og tilgængelighed

Sony NEX-5R hybridkamera er tilgængeligt i farverne sort, sølv og hvid med 18-55 mm. objektiv fra midten af oktober 2012. Den vejledende udsalgspris er 5.900 danske kroner.

 

 

 

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.