Tag kameraet på

OMG Life præsenterer en helt ny måde at tage billeder på.

Hvis du elsker at dokumentere stort og småt i dit liv med billeder, men er træt af hele tiden at se verden gennem et kamera, så er dette konceot lige noget.

Autographer er et selvkørende kamera, som man kan klipse på jakken eller i bælten og herfra vil det klipse billeder hewlt af sig selv dagen igennem. Kameraet har GPS og 5 sensorer, der afgør de optimale øjeblikke til at skyde et billede; accelerometer, farvesensor, magnetometer, bevægelsessensor og termometer,  og man kan indstille det til at tage et vist antal billeder, eller til at tage billeder under særlige forudsætninger, for eksempel hvis man sætter i løb efter bussen, eller går fra cafeens varme ud i efterårskulden.

Kameraet har naturligvis også en tilhørende app til smartphones, så man via Bluetooth kan se billederne på mobilen mens man er på farten.

Autographer er klar til salg i november. Prisen er $650.

© 2012, https:. All rights reserved.