Android 4.2 spottet i server logs

Hjemmesiden AndroidPolice har haft besøg af fire enheder med Android 4.2.

Ifølge AndroidPolice er der tale om en Galaxy Nexus, en Nexus 7 og to ukendte enheder med kodenavnene “Occam” og “Manta”.

Google frigav den seneste Android-version 4.1 Jelly Bean i juni, og det er slet ikke usandsynligt at der er en ny version på vej. I server loggen optræder alle enhederne som kørende “J”builds af Android, og det kunne tyde på at Android 4.2 blot er en mindre opdatering og altså beholder “Jelly Bean” navnet.

Men en ny version af Android betyder også at der højst sandsynligt er nye nexus-enheder på vej, eftersom Google plejer at frigive dem sammen med en ny version af Android. Senest er der rygter om en ny Nexus tablet produceret af Samsung og en Nexus mobil produceret af LG.

Derudover er der selvfølgelig rig lejlighed til at spekulere i, hvilket enheder der gemmer sig bag kodenavnene “Occam” og “Manta”.

Ifølge AndroidPolice har “Occam” er “mobil” browseragent, hvilket tyder på at der er tale om en smartphone. Eftersom “Occam” er navnet på en filosof, der står bag pricippet “Occams ragekniv” (Occams razor), spekulerer Android Police i at det kan vre en ny Motorola RAZR.

AndroidPolice hælder også til at “Manta” er en ny tablet fra Google-ejede Motorola, eftersom Motorolas prototyper typisk går under kodenavne, der er hentet fra den maritime verden, men en anonym bruger skriver i kommentarerne at der er tale om en Samsung Nexus tablet, som han/hun iøvrigt hævder at have set i virkeligheden.

Det forventes at de nye Nexus-enheder  – og Android 4.2 – præsenteres i slutningen af oktober.

AndroidPolice

 

© 2012, https:. All rights reserved.