Her er BeoVision 11

BeoVision 11 er B&O’s mest ambitiøse fjernsyn til dato.

Bang & Olufsen præsenterede i dag deres nye fjernsyn BeoVision 11. Rent designmæssigt er der kun sket mindre opstramninger i forhold til forgængeren beoVision 10, men indeni er der sket store ændringer, og BeoVision 11 er B&O’s første smart-TV, samtidig med at Struervirksomheden naturligvis ikke går på kompromis med hverken lyd eller billede.

Stor lyd i en flad skærm

Det er svært at indkorporere god lyd i de tynde fladskærme, men det er lykkedes B&O at bygge hele seks højttalere, der tilmed har hver deres forstærker ind i BeoVision 11. Resultatet er ifølge B&O selv en forbløffende detaljeret lyd i et tv. Desuden indeholder tv’et naturligvis et surroundmodul, som giver mulighed for at tilslutte hele udvalget af Bang & Olufsen højttalere.

Billedkvalitet i top

Indbygget i fjernsynet er også en helt ny en automatisk lysstyrke- og kontrastsensor udviklet af Bang & Olufsen, hvilket gør BeoVision 11 i stand til løbende at tilpasse billedet efter de mange forskellige former for videokilder, så resultatet altid er et optimalt billede.

Smart – for første gang

B&O hopper med BeoVision 11 med på SmartTV-vognen, hvilekt betyder at BeoVision 11 har internetadgang, forskellige apps og en brugerflade der gør det let at skifte mellem de mange forskellige mediekilder. Som en anden nyhed har BeoVision 11 også mulighed for 3D,  DLNA-understøttelse, USB- og HDMI-stik. Kabinettet har desuden plads til Apples lille tv-boks, Apple TV.

Pris og tilgængelighed

BeoVision 11 fås i skærmstørrelserne 40”, 46” og 55” og sælges fra i dag i Bang & Olufsen butikker. Vejledende priser fra:

BeoVision 11 i 40” 46.996 DKK

BeoVision 11 i 46” 59.995 DKK

BeoVision 11 i 55” 79.995 DKK

© 2012, https:. All rights reserved.