MiniStation Air med trådløs harddisk

Buffalo er klar med en ny trådløs disk du kan tage med.

Med Bufflos nye MiniStation Air er det muligt at tage alle sine filer med sig på farten. MiniStation Air har nemlig indbygget batteri med op til fire timres kapacitet og understøtter op til fire forbindelser trådløst.

Det betyder at du altid kan få fat i dine programmer, film eller andet når du er på farten.

MiniStation Air understøtter både Windows 7 og Vista, Mac OS X 10.5 eller nyere, Android2.3, 3.0 og 4.0 eller nyere, såvel som iOS 4.0 eller nyere . Derudover kan dog også brugere foruden WPS og AOSS, såvel som WPA når du forbinder til MiniStation Air.

“2011 var året hvor det globale smartphone- og tablet-marked for første gang oversteg PC markedet, med 550 millioner smartphones og tablet-computere solgt i forhold til 350 millioner PC´ere. Til trods for det, har de udbudte produkter stadig en meget begrænset lagringsplads i forhold til PC´ere. De fleste håndholdte enheder kan heller ikke udvides via USB. MiniStation Air er derfor den perfekte måde at tilbyde ekstra lagringsplads til deres brugere”, siger Paul Hudson, Sales Director Northern Europe ved Buffalo.

MiniStation Air understøtter 802.11n trådløs dataforbindelse og har en 500GB indbygget harddisk. Det er muligt at forbinde MiniStation Air via USB 3.0.

Udover den nye enhed er der lavet en app med navnet MiniStation Air til Google Play Store og App Store.

MiniStation Air sælges for Prisen er 1095 kroner hos flere forhandlere her i landet netop nu.

Buffalo.

 

© 2012, https:. All rights reserved.