Nest nu i tyndere og klogere udgave

Den smarte termostat er klar i version 2.0.

Nest er absolut ikke den eneste smarte termostat på markedet, men det er en af de smukkeste. Termostaten er designet af iPod’ens fader Tony Fadell.

Nu har skaberne af Nest lavet en ny version, som er tyndere end forgængeren, og kan arbejde sammen med endnu flere forskellige slags varmesystemer. Overfladen i rustfrit stål er behandlet så den tager farve fra den væg, den sidder på, så den bliver praktisk taget usynlig, og et nyt softwaresystem tager hensyn til varmekilden, når termostaten beregner, hvornår der skal fyres op under kedlerne for at nå den ønskede temperatur.

Nest sælges indtil videre kun iUSA, blandt andet via Apple Store, hvor den koster $250.

Læs mere om Nest.

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.