Radioklassikere smider kablet

Tivoli Audios klassiske bordradioer kan nu streame musikken trådløst.

Tivoli Audios radioer Model One og PAL kommer nu i nye versioner med indbygget Bluetooth, som går at man kan streame musikken fra sin smartphone eller tablet direkte til radioen og lytte til alverdens internetradiostationer, fx via Tivoli Audios egen gratis app med forbindelse til 100 af de bedste radiostationer. Radioerne kan huske op til otte parrede enheder, så vennerne kan også parre deres smartphone og spille deres medbragte musik

På trods af radioernes kompakte design lover Tivoli Audio en Bluetooth-rækkevidde på mindst ni meter, og bortset fra Bluetooth-teknologien er der ingen ændringer på de to klassiske, hverken i design eller teknologi.

Trådløs reciever

Har man allerede en radio fra Tivoli Audio, skal man ikke fortvivle. Tivoli Audio lancerer nemlig også en lille Bluetooth-modtager kaldet BluCon Wireless Bluetooth Receiver, som kan sluttes til ældre radioer via AUX-indgangen og dermed gøre dem trådløse

Pris og tilgængelighed

De nye radioer er til salg allerede nu. Model One BT koster 1.999,- på Tivoli Audios hjemmeside, mens PAL BT koster 2.299,- og den lille reciever koster 799,20 kr.

© 2012, https:. All rights reserved.