hipKey holder styr på sagerne

Med denne lille dims, mister du aldrig hverken børn, kufferter eller din iPhone.

Hippih, som har specialiseret sig i tilbehør til iDevices, lancerer nu den lille dingenot hipKey.

hipKey kan sættes for ekstempel i nøgleringen, som man typisk altid har med sig, og indeni har den et væld af funktioner, som kan hjælpe en med at holde styr på alle sine andre dingenoter. Man parrer den med sin iPhone via en app og har så adgang til fire forskellige funktioner.

For det første kan hipKey registrere afstanden til iPhone, og man kan indstille den til at lade alarmen lyde, hvis afstanden bliver for stor – så risikoen for at glemme sin mobil på skrivebordet ved fyraftenstid elimineres. I hjemmet, hvor man typisk ikke har brug for at være klinet op af sin iPhone hele tiden, kan man indstille en såkaldt “safezone”, så alarmen ikke går igang, selv om man tusser rundt i haven og mobilen ligger ind i stuen.

Afstands-alarmen kan også vendes om, så iPhone’s alarm går i gang, hvis hipKey kommer for langt væk. En funktion, der giver mening i de danske sommerlande og andre steder med mange mennesker, hvor hipKey, så at sige, kan monteres på poden, så man har styr på, hvor han/hun bevæger sig hen.

Derudover kan hipKey indstilles til at reagere på bevægelse. Her kan hipKey monteres på for eksempel en barnevogn og agere babyalarm, eller man kan hænge den på et dørhåndtag, hvis man enten er virkelig paranoid – eller bare gerne vil give teenagedrengen en skideballe, når han forsøger at liste sig ind klokken halv fem om morgenen.

Ja, mulighederne er i sandhed utallige. Men den funktion, som de fleste nok vil komme til at bruge er funktionen “find me”. Den kan aktiveres på hipKey eller på iPhone, og vil i begge tilfælde få en alarm til at lyde på den anden enhed. Slut med at gennemrode sofaen for sin mobil eller desparat forsøge at ringe til den for blot at opdage at man har sat den på lydløs. Medmindre altså, at man også har forlagt sin hipKey……….

 

 

© 2012, https:. All rights reserved.