Lækker lyd: Parrot Zik

Det franske firma Parrot er klar med trådløs kvalitetslyd og lækkert design.

Parrots nye hovedtelefoner Parrot Zik er designet af Philippe Starck og det giver et flot udseende, men det er ikke kun designet, der er i fokus. Parrot Zik har nemlig også god lyd via bla. støjreduktion, fyldig lyd, touch-betjening, specialsensorer, fem mikrofoner og en kraftfuld digital signalprocessor.

Parrot Zik har eks. DSP-algoritmer (Digital Signal Processing), der skaber et naturligt, melodisk lydbillede. Parrot kalder det ”Parrot Concert Hall”-algoritmen: musikken er ”placeret” foran brugeren, ligesom til en koncert, og strømmer ikke ud fra højre og venstre. Derudover er der også Active Noise Cancelling der eliminerer op mod 25 decibel.

Parrot Zik anvender Li-Ion-batteri, der er genopladeligt med USB /mikro USB-kabel.

Tilbehør til Parrot Zik:

1 stk. Li-Ion-batteri (800mAh, 24h autonomy)

1 stk. USB/mikro USB-kabel

1 stk. tre-punkts mini jackstick

1 stk. beskyttende pude

Prisen erpå 2799 kroner.

Via Parrot.

© 2012 – 2017, https:. All rights reserved.