Rygte: “X phone” på vej fra Google og Motorola

Google-ejede Motorola skal producere en “ægte” konkurrent til Apples og Samsungs smartphones.

Apples iPhone og Samsungs Galaxy S 3 kan måske få kamp til stregen i det nye år. Ifølge Wall Street Journal arbejder Google på en “sofistikeret” ny smartphone sammen med Motorola, som Google købte i maj i år.

En “X tablet” kan også være i støbeskeen, der i givet fald skal konkurrere direkte mod Apples iPad.

Hvad den nye smartphone helt præcist vil indeholde af nye tiltag, er der ikke nogen detaljer om, men lederen af teamet, der står for udviklingen af X phone er Google Lior Ron, der tidligere har arbejdet med Google Maps, så måske er der endnu mere skyts på vej i kort-krigen mellem Apple og Google.

Kilderne fortæller dog også at Motorola tilsyneladende har problemer med hardwaredesignet. Blandt andet skulle den nye smartphone blive udstyret med en bøjelig skærm, som på nuværende tidspunkt volder problemer.

via WSJ

 

© 2012, https:. All rights reserved.