CES 2013: Nye sociale cykelcomputere fra Garmin

Garmin Edge 810 - 510Garmin Edge 810 og 510 deler dine data i realtid med Garmin Connect Mobile App.

Edge 810 og 510 er Garmins første dedikerede cykelcomputere med opkobling til sociale medier i realtid, med har de samme funktioner som Edge 800 og 500 med Bluetooth og avancerede tilslutningsfunktioner via Apple og Android smartphones.

“De nye Edge cykelcomputere med netværksopkobling giver cyklisterne markedets bedste data, præcision og holdbarhed, som kendetegneralle Garmins produkter,” siger Andy Silver, Garmins EMEA Product Manager – Fitness. ”Via smartphone’ens forbindelse til internettet, har vi gjort det muligt for cyklisterne at drage fordel af funktioner som live tracking og direkte uploads på sociale medier. Med en Edge på cykelstyret modtager de nøjagtige data under alle betingelser, alt imens deres mobiltelefon ligger sikkert i sadeltasken.”

Topmodellen Edge 810 er udstyret med en berøringsfølsom farveskærm på 2,6-tommer og leverer op til 17 timers batteritid. Den har samtidig fået et nydesignet og mere enkelt bruger-interface. 810’erens navigationssystem kræver ingen brug af dataoverførsel og cyklisterne kan derfor benytte detaljerede vejkort og topografiske kort samt BirdsEye Satellite Imagery, og via GPS-funktionen lade sig guide ved brug af enhedens onboard-kort til navigation.

Edge 510 vejer blot 80 gram og har samme brugervenlige interface som 810, men er udstyret med en ny 2,2-tommer touchscreen der kan aflæses i sollys. Enheden er kompatibel med både GPS og GLONASS satellitter, som giver hurtigere satellitmodtagelse og bedre fastlåsning afsignal. Den vandtætte 510 er skabt til at fungere under krævende forhold, som f.eks. under kørsel i skov og på vejstrækninger med tæt og overdækkende træbevoksning. Skærmen er let at betjene selvom man bruger handsker eller har våde fingre, og 510 leveres med en sikkerhedsline der sikrer, at enheden ikke forsvinder, i tilfælde at styrt. Batterilevetiden er op til 20 timer.

Pris og tilgængelighed
Edge 810 og 510 fås nu til vejledende priser fra hhv. 3.499 kr. og 2.399 kr. Garmin Connect Mobile app kan hentes gratis i App Store og Google Play fra den 10. januar 2013.

© 2013, https:. All rights reserved.