Nokia afslører: Tablet på vej

nokia-lumia-tabletNokia kom selv til at lække billeder af en ny tablet på et pressemøde.

Mobilgiganten har tidligere antydet at de arbejdede på en tablet, men har ikke været særligt konkrete i deres udmeldinger.

Men Nokia har selv ganske ufrivilligt givet historien mere kød på på et pressemøde i Pakistan for Lumia 620. Her var der fejlagtigt opsat store billeder af af Nokia-tablet, med det let genkendelige Windows 8 som styresystem.

Umiddelbart ser det ud til at være en mindre talbet, med en skærmstørrelse på mellem 7 og 8 tommer, hvilket også lyder meget sandsynligt, eftersom den er denne størrelse, der pt. er mest populær på markedet, og eftersom Nokias tablet så ikke vil gå ind og konkurrere direkte med Microsofts Surface tablet.

Den store mobilmesse Mobile World Conference starter i næste uge, og her har Nokia også annonceret sin tilstedeværelse, så måske får vi den nye tablet at se allerede der.

via techcrunch

 

© 2013, https:. All rights reserved.