Bang & Olufsen præsenterer BeoLab 14

Flot design og lækker lyd til dit tv.

B&O er klar med et nyt og lækkert lydsystem til lyd-elskere.

I forbindelse med udviklingen af BeoLab 14 har lydingeniørerne udnyttet deres store erfaring med at skabe små designerprodukter med fyldig lyd i et stilfuldt, men samtidigt kompakt satellit- og subwoofersæt.

Surroundhøjttalersystemet er udviklet til alle fjernsyns og kan dermed kobles direkte til dit tv uden at behøver at købe et B&O-fjernsyn.

Systemet består af fire sattelithøjttalere med anodiseret aluminium og udskifteligt frontstof, mens subwooferen indeholder separate forstærkere til alle systemets højttalere og leverer en fyldig bund i lyden trods sin slanke profil. Der er flere muligheder for at placere enhederne på gulv, hylder eller væg efter behov.

“Lanceringen af et all-in-one-surroundsystem er et stort skridt i en ny retning for Bang & Olufsen. Det bygger på vores grundlæggende tanke om, at Sound Matters – en tilgang til kompromisløs lydkvalitet i alt, hvad vi gør. Og nu giver vi alle muligheden for at få en ægte Bang & Olufsen surroundoplevelse uden at skulle gemme subwooferen væk”, fortæller Bang & Olufsens chef Tue Mantoni.

Bang & Olufsen fejrer lanceringen af det nye BeoLab 14 surroundhøjttalersystem med en særudgave af Les Misérables på Blu-ray.

BeoLab 14 surroundhøjttalersystemet kan købes hos Bang & Olufsen forhandlere verden over fra 16. maj 2013. Prisen er 22.995 kroner.

 

© 2013 – 2017, https:. All rights reserved.