Nye gratis søkort til din iPad

EniroKrak er klar med opdaterede sø-kort til iPad.

Sommer er her og det betyder at der er gang i sejlsæsonen i de danske farvande. For ikke at fare helt vild ude i bølgerne har Krak også i år gratis sø-kort til sejlere. De kan findes via App Store i app’en Krak Til Søs samt på Krak.dk.

”Vi ved, at mange tager iPad’en med på vandet om sommeren. Derfor har vi tilpasset indholdet på vores app efter brugernes behov. Med Krak Til Søs kan man både planlægge sin sejlads med hjælp fra søkortet og finde restauranter og havne i nærheden,” siger Stefan Kercza, adm. direktør for Eniro Danmark A/S, som står bag Krak.

Krak til Søs kan bla. vise hastighed i knob, kurs samt tidspunkt, vejrudsigt og tilgængelige lystbådehavne.

Opdateret: 29. maj 2014. Krak har desværre mistet aftale med leverandør af kort og har derfor lukket for den gratis app.

 

 

© 2013 – 2014, https:. All rights reserved.

Tags: