Microsoft vil også købe iPhones

windows-8-startskærmMicrosoft skulle være på vej med en udvidelse af deres tilbud til Apple-kunder der vil skifte til Microsoft.

I USA kan iPad-kunder få minimum 200 dollars for en brugt iPad, hvis de bytter den til produkter fra Microsoft. Ifølge flere kilder vil Microsoft nu udvide programmet til også at inkludere iPhones.

Microsoft har i de senere år haft meget svært ved at konkurrere med bla. Apple og Google på markedet for smartphones og tablets. Surface sælger ikke ligefrem sig selv og det samme gør sig indtil videre også gældende for de nye smartphones der udvikles af det Microsoft-ejede Nokia med Windows Phone.

I USA sidder Microsoft på en 4. plads langt bag efter Apple og de førende Android-producenter, mens Blackberry er på 3. pladsen med en lille andel på 4,3 procent af markedet.

Selvom Microsoft har sat meget ind på at vinde markedsandele flopper Windows Phone fortsat med en markedsandel der i de bedste målinger ikke kan snige sig over tre procent, så der er brug for nytænkning fra Microsoft og det er i det lys man sikkert skal forstå det nye tilbud om at købe iPhones på.

Programmet ventes lanceret senere i denne uge i USA og Microsoft ventes også at tilbyde minimum 200 dollars for iPhones.

Microsoft præsenterede i sidste uge også nye Surface-tablets, der skal konkurrere med iPad og MacBook Air.

 

 

© 2013 – 2017, https:. All rights reserved.