Apples iPads har de hurtigste skærme

ipad+ipadminiAgawi har testet responstiden på både iPhones og iPads og Apple vinder over alle.

Fornyligt kom det frem, at Apples iPhones har de bedste responstider når det gælder selve skærmen. Nyheden kom fra Agawi der nu også har lavet tests af responstiden på en række forskellige tablets.

Som med iPhone 5 og iPhone 5S, er også Apples tablets de klart bedste når de sammenlignes med konkurrenterne. Apples mindste iPad, iPad mini, har den laveste responstid på kun 75 millisekunder. Apples iPad 4 er nummer to med en responstid på 81 millisekunder.

På en tredjeplads ligger Nvidias Shiles på 95 millisekunder, mens der efterfølgende er Surface RT med 95 millisekunder, Kindle Fire HD med 114 millisekunder, Nexus 7 med 135 millisekunder samt Samsungs Galaxy Tab 3 8.0 med 168 millisekunder.

Læs også: iPhone 5 og 5S har den laveste responstid.

Via Agawi.

© 2013, https:. All rights reserved.