Guide: Sådan laver du nemt en boot disk til OS X Mavericks

DiskMakerXSkal du have kopieret Apples nye OS X Mavericks over på en eksternt drev, eks. en lille USB-disk er det ret enkelt.

Vi har netop testet funktionen med det lille gratis program DiskmakerX, som netop er opdateret til at understøtte OS X Mavericks.

DiskmakerX er nemt at bruge og laver lynhurtigt en boot-disk med OS X Mavericks, som du kan anvende på andre computere eller til at geninstallere OS X Mavericks på en Mac med ny harddisk.

Start med at hente OS X Mavericks i App Store. Selve installeren er sikkert blevet slettet efter du har installeret OS X Mavericks, men i Mac App Store kan du hente OS X 10.9 ned igen. Du finder Mavericks under Køb. Normalt hentes OS X Mavericks ned på din computer i mappen Programmer.

Herefter åbner du blot DiskmakerX der automatisk finder dit installationsprogram. Ellers kan du selv vælge hvor programmet ligger. Herefter laver du blot din boot-disk, helt enkelt og nemt. Inden du går i gang med at vælge hvilken boot-disk du vil producere skal du naturligvis også have din boot-disk koblet til din Mac.

Systemkrav til din boot-disk: 8 GB USB thumb drive, et USB, Firewire eller Thunderbolt-drev eller et SD-kort med 8GB. Programmet sletter al data på din disk når du laver en boot-disk, det er derfor en fordel at vælge en billig USB thumb fremfor en ekstern harddisk på eks. 1TB.

Hent DiskmakerX.

 

 

© 2013, https:. All rights reserved.