Minitest: Otterbox iPhone Defender series

OtterboxDefenderVi har leget med Otterbox iPhone Defender series til iPhone 5.

Otterbox producerer et af markedets bedste bud på effektiv beskyttelse til din iPhone. Vi har testet det på en iPhone 5, der blev pakket ind til ukendelighed.

Otterbox iPhone Defender series til iPhone 5 fås i en række farver, men ærlig talt, det bliver det ikke kønnere af. Otterbox iPhone Defender series er den grimmeste dims du kan komme tæt på din iPhone, men når det er sagt, kan der være ret gode grunde til at vælge Otterbox iPhone Defender series.

Etuiet er nemlig lige så beskyttende og solidt som det er grimt og leveres komplet med beskyttelse i meget hård plast og gummi på både bagside og forside. Der er endda skåret fine huller i det tykke panser så du kan tage billeder og få lyd med ind og ud af bunkeren, ligesom alle knapper kan betjenes gennem etuiet.

Otterbox iPhone Defender series består af tre lag som alle beskytter mod slag, fugt og støv og består af et skelet af polykarbonat som indrammer iPhone. Skærmbeskytteren forhindrer snavs og ridser i at ødelægge din skærm. Alle touch-funktioner virker gennem det tynde plast, men giver en underlig fornemmelse fordi der er et par millimeter fra display til beskyttelse.

Otterbox iPhone Defender series består af tre lags beskyttelse, som inkluderer et skelet af polykarbonat der indrammer iPhone, mens den indbyggede skærmbeskytter forhindrer snavs og ridser. Coveret kommer med et hylster til Der kan sættes i et bælte. Det kan også benyttes som stativ. Selve bælteklipsen kan nemlig drejes.

Da etuiet er meget solidt, kan det være lidt svært at få det skilt ad og proppet iPhone ind i etuiet, men heldigvis er der en lille manual med, som viser hvordan du gør.

Etuiet egner sig så vidt vi kan se mest til håndværkere og skovhuggere og måske endda til dig der ofte kommer i naturen og kræver maksimal beskyttelse. Dog skal det nævnes, at etuiet ikke er vandtæt men kun beskytter med lettere fugt. Samlet vurdering er dog, at selvom beskyttelse kan være vigtigt når du færdes ude i naturen eller måske på en byggeplads, så bliver din iPhone tung og klodset når den er pakket ind i Otterbox. Så dette produkt er kun til dig, der tænker mere end almindeligt praktisk og vil have iPhone med gennem ødemarkeden eller ud på byggepladsen.

Etuierne sælges en række steder på nettet til priser fra ca. 335 kroner.

Venligst udlånt af Coverme.dk der sælger Apple-tilbehør.

 

Otterbox

© 2013 – 2016, https:. All rights reserved.