Nye MacBook Pros er svære at reparere

MacBookProiFixit har skilt de nye MacBook Pro ad.

Apples nye 13″ og 15″ MacBook Pro er allerede blevet skilt ad af iFixit.

De nye computere er begge meget sværere at reparere og scorer bundkarakter når det gælder såkaldt “repairability”.

Apples MacBook Pro 15″ var allerede i den forrige model meget svær selv at reparere og opgradere på, og det er blevet endnu værre med den nye model, der blandt andet har fået svejset lydindgangen direkte på bundkortet. iFixit har derfor givet den nye MacBook Pro 15″ et ud af ti på deres repairability score hvor et er værst og ti er bedst.

Apples lille 13″ MacBook Pro retina scorer heller ikke for godt. Modellen er bygget helt om indeni i forhold til den gamle 13″ model er nu så umulig at skille ad at den også scorer et ud af ti på iFixits repairability score.

Læs også: Apple præsenterer ny MacBook Pro

 

© 2013, https:. All rights reserved.