Eric Schmidt: Drop iPhone og brug Android

samsung galaxy nexusGoogles bestyrelsesformand laver guide til iPhone-brugere.

Googles bestyrelsensformand Eric Schmidts var til 2009 en del af Apples betyrelse. Dog ver den række problemer med tilliden mellem Steve Jobs og Apple og Eric Schmidt og Google, i tiden efter iPhone kom på markedet og Android blev lanceret og det hele førte til at Eric Schmidt måtte forlade Apples bestyrelse på grund af modstridende interesser.

Nu har Eric Schmidt valgt at lave en guide, hvor han fortæller, at de nyeste Android smartphones har langt bedre skærme end iPhone samt at Android har n mere intuitiv brugerflade og det er perfekt for nuværende iPhone-ejere at droppe iPhone og skifte til Android.

Eric Schmidt skriver eks. “Many of my iPhone friends are converting to Android.  The latest high-end phones from Samsung (Galaxy S4), Motorola (Verizon Droid Ultra) and the Nexus 5 (for AT&T, Sprint, T-Mobile) have better screens, are faster, and have a much more intuitive interface.  They are a great Christmas present to an iPhone user!”.

Via Google Plus.

© 2013, https:. All rights reserved.