Rygte: iTunes Store til Android

itunes-matered-for-itunesApple er på vej med iTunes Store til Android.

Apple gamle chef Steve Jobs afviste for får siden at iTunes Store nogensinde skulle udkomme til Android. Påstanden var dengang, at det ville gøre Android-brugerne glade, men det så Apple ikke nogen grund til at gøre.

Tim Cook lader og til at være mindre afvisende oig har ved flere lejligheder ikke helt så skarpt afvist at Apple kan udvikle apps til Android.

Det nyeste rygte tyder nu på, at Apple er på vej med iTunes Store til Android. Årsagen skyldes stigende konkurrence fra Android, samt det faktum, at iTunes Store er verdens største musikbutik. Apple kunne nemlig tjene langt mere hvis iTunes Store også fandtes til Android.

iTunes Store til Android skulle, hvis det udkommer, blot være en app der kan hentes fra Google Play.

 

© 2014, https:. All rights reserved.