Markedsandele: iPhone mod Android

iPhone5SiPhone går mest frem i Japan, men i Spanien står det slet ikke godt til.

Nye tal fra Kantar Worldpanel viser at Apples iPhones går frem i marts i Japan. Apple er gået frem til en markedsandel i Japan på 57.6 procent, muligvis på grund af Apples samarbejde med lokale mobiloperatører og historisk stor interesse for Apple i Japan. I Australien sidder Apple nu på 33,1 procent en pæn stigning i forhold til samme måned sidste år.

I Europa holder Apple en markedsandel på 19,2 procent, stort set det samme som sidste år, men der er stor forskel, fra fremgang i Storbritannien og Frankrig til en tilbagegang i Italien og Tyskland.  Selvom Apple går frem i Spanien er situationen der helt anderledes end de fleste andre steder. Googles Android dominerer helt ekstremt med en markedsandel på hele 88,6 procent og det er meget når man tænker på at der udover Apple jo også er Windows Phone.

I USA måtte Apple igen tabe markedsandele til Googles Android. Apple gik fra 43,7 procent til 35,9 procent. Android steg fra 49,3 procent til 57,6 procent og er dermed størst i USA med masser af plads ned til Apple.

Se med via link nedenfor og se fordelingen på styresystemer.

Via Kantar WorldPanel.

© 2014, https:. All rights reserved.

Tags: