iPhone 6: Salgsrekord af tilbehør

iPhone6_PF_SpGry_iPhone6_PB_SpGry_iPhone6_PSL_SpGry_Homescreen-PRINTTilbehørsproducenterne kan glæde sig over Apples store succes.

Apple har stor succes med salget af iPhone 6 og iPhone 6 Plus og det betyder også at stort set alle tilbehørsproducenter tjener ekstra mange penge.

Nye tal fra NPD Group viser, at salget af tilbehør satte ny rekord da Apple udgav iPhone 6 og iPhone 6 Plus. I de første 14 dage i USA omsatte tilbehørsproducenterne for 249 millioner dollars og det er ny rekord om salg af tilbehør til iPhones. Da iPhone 5S og iPhone 5C blev sendt på markedet omsatte tilbehørsproducenterne for 195 millioner dollars.

En stor del af det ekstra tilbehørssalg skyldes dog ikke kun at iPhone 6 og iPhone 6 Plus er mere populære, men også at de har større skærme og dermed kræver nyt udstyr. iPhone 5 og iPhone 5S kan nemlig dele meget af det samme tilbehør, da de har den samme skærmstørrelse og tykkelse.

© 2014, https:. All rights reserved.