Stor efterspørgsel efter gammel iPod Classic

ipod-classicApple droppede den gamle iPod Classic efter problemer med faldende salg, men nu er forbrugerne vilde med den.

Apple droppede i efteråret at sælge den gamle iPod Classic med 160GB lagringsplads, da tiden var løbet fra modellen og ingen længere rigtig gad at købe den når man i stedet kunne købe en iPad eller en iPhone.

Men nu forlyder det, at den aldrende iPod er særdeles populær på brugtmarkedet. Ifølge britiske medier kan man sælge den gamle iPod for helt op til 670 pund.

Officelt blev iPod Classic ikke droppet på grund af lavt salg, men på grund af manglende komponenter, som ikke længere produceres. Apple fortalte i forbindelse med at man fjernede iPod Classic, at det ville være alt for omkostningstungt at starte produktion af komponenter til den gamle iPod, men måske det kan betale sig nu hvor brugte enheder sælges til mere end prisen for en ny iPod.

Årsagen til at den gamle model er så populær igen er størrelsen på lagringspladsen på hele 160GB. Det er der fortsat ikke mange andre enheder der har i kapacitet. Apple nuværende og største iPods har kun 64GB.

 

© 2014, https:. All rights reserved.