IDC: iOS vil aldrig blive større end Android

iPadAir2Apple kan ikke følge med salget af enheder som smartphones og tablets med Android.

Mens Apple fortsat tjener størstedelen af pengene på smartphone og tablet-markedet, så er det enheder med Googles Android, der dominere på det globale marked og det vil det blive ved med ifølge nye tal fra IDC.

IDC forventer at Apple går fra 192,7 millioner solgte iOS-enheder i 2014 to 269,6 millioner enheder i 2019, mens Android-markedet ventes af vokse fra 1,06 milliarder enheder til 1,54 milliarder enheder i 2019.

Årsagen til at Android er langt større og også fortsat vil vokse mere end Apple skyldes de nye vækstmarkeder i Kina og Indien hvor der efterspørges billigere enheder og her har Apple ikke noget produkt.

© 2015, https:. All rights reserved.