Minitest: Philips Hue Wireless Dimming Kit

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 08.14.00Med Philips Hue Wireless Dimming Kit er det ingen sag at styre lyset trådløst i dit hjem, endda uden smartphone.

Med det flotte og forholdsvis prisbillige Philips Hue Wireless Dimming Kit er det muligt at styre lyset trådløst fra den medfølgende kontakt, der både kan sættes på væggen, på køleskabet eller du kan klikke den inderste del ud af selve rammen og tagen den med som remote.

Foruden at kunne styre lyset trådløst med denne remote, så kan du også koble remote og Hue-LED pæren sammen med dine eventuelt eksisterende HUE-enheder, der alle kan styres fra den medfølgende fjernbetjening. Det er muligt at knytte op til ti pærer til hver Hue dæmper-kontakt uden bridge – har du bridge kan Dimming Switch’en her styre alle dine Hue pærer.

Hue dæmper-kontakten giver ikke mulighed for at skifte farver på dine HUE-enheder, kan kan kun tænde/slukke og “dimme” din belysning.

Philips Hue Wireless Dimming Kit kan absolut anbefales til nybegyndere med mod på at spare strøm med en god kvalitets LED-lyskilde. Sættet virker direkte ud af boksen uden yderligere opsætning.

Specifikationer:

Størrelse: Som en normal standardpære
Mærke: Philips Hue
Farve(r): Hvid kontakt m/hvid pære (varmhvidt lys)
Dæmpbar: Ja, kontakten kan lysdæmpe op til 10 Hue pærer
Lyskilde: 9,5W LED – svarer til 60W – 806lm – 2700K (varmhvid)
Ledning: Bruger ej ledning, men 1xCR2450 knap-batteri
Philips Hue Wireless Dimming Kit er venligst udlånt af Lampeguru.

 

© 2015 – 2016, https:. All rights reserved.