Humac åbner Danmarks største Applebutik i ILLUM København

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 12.52.25

Danske største Appleforhandler udvider med kæmpebutik i Illum og er på vej med endnu en butik inden jul.

Humac, der er autoriseret forhandler af Appleprodukter i Danmark, åbner torsdag den 12. november den største Applebutik i Danmark i. Det bliver midt i ILLUM København at de i alt 28 medarbejdere som alle er uddannet og trænet i betjening og opsætning af Apple’s produkter, vil byde nye kunder velkomne.

Humac har i længere tid arbejdet sammen med Apple om at etablere Danmarks største Applebutik i København. Valget af placeringen i ILLUM er da heller ikke nogen tilfældighed. ILLUM har gennem den seneste tid samlet en lang række af verdens førende brands indenfor mode og design, samt ombygget ILLUM til nordens flotteste og stærkeste indenfor de bedste brands, og der mener Humac også, at Apples popukære produkter vil passe godt ind.

Den nye Humac-butik er placeret i stueplan v. Pilestræde og åbner som nævnt den 12 november fra kl. 10.00.

Humac lover at der vil være en fantastisk åbningsfest med masser af stærke åbningstilbud

“Humac vokser kraftigt som butikskæde og har senest d. 9 november åbnet endnu en butik i Ålborg Storcenter. Kæden har nu 22 butikker med åbningen i ILLUM og vi forventer at åbne endnu en butik inden jul”, siger Michael Bech, som er administrerende direktør i Humac.

© 2015, https:. All rights reserved.

Tags: