Apple vil bytte defekte Apple USB-C-opladerkabler

Apple_USB_C_kabelApple starter nyt ombytningsprogram.

Apple har leveret muligvis defekte Apple USB-C-opladerkabler sammen med MacBooks i juni 2015, men kan også i få tilfælde være solgt uden computer. Apple fortæller, at der på grund af en designfejl i visse Apple USB-C-opladerkabler, muligvis kan opstå situationer hvor en MacBook ikke oplader eller kun oplader periodisk, når det er sluttet til en strømforsyning med et defekt Apple USB-C-opladerkabel.

Sådan ser du om dit kabel skal udskiftes

Du kan kende de defekte Apple USB-C-opladerkabler på teksten.

På de kabler der er fejl på, er teksten “Designed by Apple in California. Assembled in China”. påstemplet. På de nye og redesignede kabler vises serienummeret efter teksten. Se billederne ovenfor og se mere via Apple.

© 2016, https:. All rights reserved.