Sikkerhedsopdatering fra Apple ødelagde forbindelser via Ethernet

macbookpro2012Apple udsender lejlighedsvis små sikkerhedsopdateringer i baggrunden som brugerne normalt ikke opdager.

Apple udsender nogle gange små sikkerhedsopdateringer i baggrunden i form af nye virusdefinitioner og opdaterede certifikater. I fredags udsendte Apple også en såkaldt sikkerhedsopdatering, men det hele endte skidt for en række Mac-brugere, med netværksopkobling via Ethernet. Apples opdatering i sidste uge bød nemlig på en fil med “Incompatible Kernel Extension Configuration Data”, som altså fik Ethernetporten til at stoppe med at virke på de fleste Mac-computere.

Apple har efter en del kritik fra brugere på deres eget supportforum og andre steder på internettet nu rettet fejlen med en ny sikkerhedsopdatering, der automatisk hentes via Wi-Fi. Har man ikke andet end Ethernet og er berørt af denne irriterende fejl, så skal man følge denne nye vejledning fra Apple.

© 2016, https:. All rights reserved.