Apple inviterer til pressemøde i Californien

Skærmbillede 2016-03-11 kl. 08.17.30Apple har udsendt invitationer til pressemøde den 21. marts.

Apple har netop inviteret pressen til møde den 21. marts i Apples hovedkvarter. På invitationen står der “let us loop you in”, hvilket sandsynligvis blot refererer til at pressemødet foregår på Apples hjemadresse i Cupertino på Infinite Loop.

Apple forventes at præsentere nyheder der relaterer til Apple Watch, en ny 9,7″ iPad Pro samt muligvis en ny 4″ iPhone 5SE eller iPhone 6C.

Læs mere om rygterne via dette link.

Det vil være muligt at følge pressemødet via Apples hjemmeside. Apple har nemlig besluttet at streame pressemødet  deres hjemmeside. Muligvis vil Apple også lægge en streaming-app på Apple TV, med mulighed for at følge med her.

 

© 2016, https:. All rights reserved.

One Comment