iPhone SE har bedst batteritid i ny test af smartphones

iPhoneSE

Ny test viser at iPhone SE har det bedste batteri i smartphones.

Hvis du går op i batteritid så bør du overveje den nye iPhone, og det uanset om du er til Windows eller Android. En ny test som avisen Wall Street Journal har udført viser, at den nye iPhone SE har den bedste batteritid af alle smartphones, i hvert fald de testede modeller.

Avisen har således testet iPhone SE op mod bl.a. iPhone 6S og Samsungs Galaxy S7 og den nye lille iPhone har en langt bedre batteri.

Årsagen til det skyldes at skærmen er af dårligere kvalitet og har en lavere opløsning, kontrast og farver samt det forhold, at skærmen er mindre end på de no nævnte smartphones. Dermed skal man altså vurdere skærmkvalieten op mod batteritid før man vælge ny smartphone.

Læs mere i testen via Wall Street Journal.

© 2016, https:. All rights reserved.