iOS 9.3 er trods fejl det mest stabile iOS i årevis ifølge Apteligent

ApteligentApteligent har set på hvor mange gange iOS 9.3-ejeres system er crashet og sammenholdt det med tidligere versioner af iOS og Android og konklusionen er meget klar.

Det kommer sikkert som en overraskelse efter at Apple har måtte udsende to versioner af iOS 9.3 for at rette server og installations-fejl og siden måtte nødudsende iOS 9.3.1 for at rette en endnu mere irriterende linkfejl før alle Apples brugere var glade, men ikke desto mindre, så peger Apteligent på, at det nye iOS 9.3 er det mest stabile iOS i flere år.

Apteligent bygger deres konklusion på antallet af crashes i en række mobilsystemer, den såkaldte “Crash rate” og her ligger iOS 9.3 langt bedre end flere ældre versioner af iOS med en crash rate på blot 2,2 procent og langt bedre end den nye Android der har en crash rate på 2,6 procent.

“Despite this bug, iOS 9.3 stands as Apple’s most stable new release in years. The average crash rate over the past eight days is 2.2%, by far the most stable iOS version. For the sake of comparison, that’s better than any current Android release, including the most recent Android Marshmallow, which stands at 2.6%”, skriver Apteligent, som konkluderer, at problemerne med iOS 9.3 har været stærkt overdrevne.

© 2016, https:. All rights reserved.