Apple klar med OS 10.3 beta 2, watchOS 3.2 og tvOS 10.2

Apple er igen klar med ny betasoftware til udviklerne.

Denne gang kan udviklere hente OS 10.3 beta 2, watchOS 3.2, tvOS 10.2 samt en ny beta 2 af Xcode 8.3 i til deres enheder. Apple har denne gang valgt ikke at udgive en ny beta af macOS Sierra. Det kan skyldes forsinkelser, eller at der ikke er behov for nær så mange betatests.

 

De nye opdateringer indeholder alle mindre forbedringer til funktionalitet og brugerflade og sikkerhedsopdateringer.

iOS 10.3 beta 1 der udkom for under to uger siden bød på en række nyheder, eks. Find My AirPods og watchOS havde en rimelig stor nyhed i form af Theater Mode, som gør det muligt for ejere af Apple Watch, at dæmpe lysshowet når man er i biografen eller andre steder hvor man forventes at holde sig i ro og ikke lave lysshows på armen.

 

© 2017, https:. All rights reserved.