iPhone-brugere klager over dårlig lakering på ny iPhone 7

Apple får en del henvendelser fra brugere af den matsorte version af iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Flerebrugere klager nu deres nød til Apple efter at deres nye matsorte iPhone 7 og eller iPhone 7 Plus har fået kosmetiske skader i lakken. Skaderne viser sig som mindre afskalninger af selve malingen på bagsiden, i selve rammen og omkring højttalerne i bunden.

Angiveligt er der kun rapporteret om problemer med den matsorte version af iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Her på redaktionen har vi selv en iPhone 7 i matsort, hvor en del af malingen på kanten faldt af helt af sig selv efter blot en uges almindelig brug. Har du oplevet samme problematik hører vi derfor gerne fra dig. Skriv et indlæg nedenfor og fortæl om din oplevelse med iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Apple har indtil videre ikke så meget generelt at sige til de mange klager. Men indtil videre er du ikke dækket af almindelig garanti, da man altid kan påstå at det er ejerne som ikke passer tilstrækkeligt på deres iPhones. Omvendt kan Apple blive tvunget til at forholde sig til de mange klager fra forbrugerne, hvis der kommer endnu flere klager til.

Du kan læse mere om nogle af ejernes problemer med den matsorte iPhone i Apples forum.

Apple havde et lignende problem da man lancerede den sorte iPhone 5.

Billedet øverst viser Apples nuværende iPhone 7-lineup. Forrest til højre ses den blanke iPhone 7 i sort, den såkaldte Jet black, som er den eneste model Apple decideret advarer om kan blive ridset. Det skyldes den ekstra blanke overflade på bagsiden af modellen.

© 2017, https:. All rights reserved.