Rygte: Apple på vej med nye iPad Pro og iPhone SE 128GB

Apple har ifølge nye rygter planer om et presse-event i marts.

Nye rygter peger på at Apple vil holde et special event i marts måned og præsentere en række nyheder.

Apple forventes ifølge rygtet at præsentere op til tre forskellige nye iPads, en ny 9,7″ iPad og to iPad Pro 2, hvoraf den ene får en 10,5″ skærm, mens den store forventes at beholde det nuværende display på 12,9″. Dette passer meget godt med de tidligere rygter der har været om nye iPad Pro 2.

Apple forventes ligeledes at være klar med en ny iPhone SE med 128GB lagerplads samt muligvis en (Product)Red iPhone 7 og iPhone 7 Plus, der som andre (Product) Red-produkter støtter bekæmpelsen af AIDS og HIV.

Ved samme event skulle Apple også være klar med friske armbånd til Apple Watch.

Det er endnu uvist hvornår i marts at Apple skulle holde dette event.

Via Macotakara.

© 2017, https:. All rights reserved.