Sådan deler du private videoer uden risiko for spredning

Med en ny app er det helt sikkert at dele private videoer mellem to personer.

Efter at en række både kendte og privatpersoner har fået spredt bl.a. sex-vidoer på nettet, er der opstået et stort behov for at sikre at data der er tiltænkt en bestemt person ikke havner i hænderne på andre. Den bedste måde at undgå det på er naturligvis, at lade være med at sende videoer til andre.

Men gør man det alligevel så er der nu en ny app der lover at sikre dine private videoer, så det eks. kun er kæresten der kan se dem. Den nye app hedder Rumuki og fungerer ved, at den udover at sikre kryptering af alle dine videoer når de sendes, kun virker mellem to enheder med Rumuki installeret, samt to krypteringnøgler, der begge skal indtastes for at videoen kan ses.

Det betyder at både afsender og modtager skal låse en given video op. Mister man en af nøglerne, kan videoen ikke ses.

Firmaet bag Rumuki lover, at de på ingen måde registrerer data eller indhold på deres servere. Det hele foregår end to end mellem to brugere af app’en med sikkerhedsnøgler.

Du kan hente Rumuki netop nu i App Store helt gratis.

© 2017, https:. All rights reserved.

Tags: