Apple køber automatiseringsværktøjet Workflow

Apple har valgt at købe app’en Workflow for et ukendt beløb.

Den flotte automatiserings-app giver brugere af iOS-enheder mulighed for at synkronisere og automatisere en helt masse dagligdagsopgaver fra forskellige apps og få et samlet og fungerende workflow. Før app’en dog er helt oppe at køre og virker optimalt, kræves dog en del øvelse og konfiguration, men det heldigvis forholdsvist enkelt og sker med flotte widgets.

Det er endnu uvist hvad Apple vil med app’en, men flere spekulerer i at Apple vil sammenbygge en række funktioner fra Workflow med Siri og derved tilbyde iOS og Mac-brugere helt nye muligheder for at arbejde både sjovt og effektivt med bl.a. kalender, noter, alarmer og eks. health tracking.

Workflow er netop blevet gratis i App Store, så intet tyder på at Apple har tænkt sig at fjerne app’en fra App Store.

Har du lyst til selv at lege med Apples nyeste erhvervelse kan du hente den via dette link i App Store.

Sammen med købet af Workflow følger også det lille hold bag udviklingen af App’en med i handlen, forlyder det fra Techcrunch, der var først ude med nyheden om Apples opkøb.

Udover iOS virker Workflow også med Apple Watch.

© 2017, https:. All rights reserved.