Ny 9,7″ iPad med Retina-skærm

Den gamle iPad Air sendes på pension og erstattes af ny og lynhurtig 9,7″ med navnet “iPad”.

Det blev ikke til nye iPad Pro i denne omgang men derimod til en erstatning af den gamle iPad Air der udgår til fordel for den nye iPad.

Den nye iPad har en 9,7″ skærm med en lysstærk Retina-skærm med over 3,1 millioner pixels og en indbygget A9-processor med 64-bit-arkitektur, der sikrer at den er hurtig til både spil og andre krævende opgaver.

“iPad er verdens mest populære tablet. Kunderne elsker den store 9,7″ skærm, uanset om de ser TV eller film, surfer på nettet, foretager FaceTime-opkald eller ser billeder, og nu fås den til en endnu mere overkommelig pris. Nye kunder og alle, der gerne vil opgradere deres gamle iPad, vil elske den nye iPad med dens flotte Retina-skærm, Apples effektive A9-chip og adgangen til de mere end 1,3 millioner specialudviklede apps til iPad, uanset om den skal bruges derhjemme, i skolen eller på arbejdet”,  siger Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing.

Priser, specs og tilgængelighed
iPad kan købes i sølv, guld og space grey til priser fra 2.999 kr for 32 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.199 kr. for 32 GB-modellen med Wi-Fi + Cellular på Apple.com/dk og i Apple Stores.
iPad kan bestilles fra fredag den 24. marts på Apple.com og kan fra den efterfølgende uge fås i Apple Stores, hos visse teleselskaber og autoriserede Apple-forhandlere (priser kan variere) i USA og mere end 20 lande og områder, f.eks. Australien, Canada, Frankrig, Holland, Hongkong, Italien, Japan, Kina, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyskland.
Først fra april kan den fås i Danmark, Indien, Mexico, Norge, Rusland, Tyrkiet og andre lande. Til maj kan den fås i Brasilien, Taiwan og andre lande og områder.
Smart Covers i polyuretan til iPad fås til 329 kr. i koksgrå, hvid, natblå, sandpink og (RED) på Apple.com/dk og i Apple Stores.

© 2017, https:. All rights reserved.