Apple klar med nye betaer af iOS 10.3.2, watchOS 3.2.2 og tvOS 10.2.1

Apple har frigivet iOS 10.3.2 beta 2, watchOS 3.2.2 beta 2 og tvOS 10.2.1 beta 2 til udviklerne.

Nu kan man hente nyeste betaer af både iOS, watchOS og tvOS til iPhone, iPad, iPod, Apple Watch og Apple TV. Det vides ikke præcis hvad der er opdateret i de nyeste betaer udover generelle forbedringer til stabilitet, kompatibilitet og sikkerhed.

Du kan hente iOS til din enhed via Indstillinger, Generelt og vælge Softwareopdateringer. Skal du hente watchOS sker det samme sted via Apple Watch app’en. Bemærk at dit Apple Watch skal have mindst 50 procent resterende batteritid for at du kan opdatere.

Værre er det at installere tvOS 10.2.1, da det kræver at du kobler dit Apple TV til din Mac via USB-C og hente opdateringen fra en registreret udviklerkonto i iTunes.

© 2017, https:. All rights reserved.