Lagerbeholdning peger på ny iPad Pro 2

En række amerikanske Apple Stores har helt eller delvist udsolgt af flere udgaver af iPad Pro og også i Apple Store på nettet er der på iPad Pro 12,9″ op til tre ugers ventetid før Apple kan levere.

Den lange leveringstid betyder muligvis at Apple langt om længe er ved at være klar til at opdatere iPad Pro med nye modeller.

Tidligere rygter har peget på hele tre modeller, en ny med 9,7″ display samt en ny iPad Pro 2 med 12,9″ display, præcis som vi kender dem allerede. Men der er også rygter ude omkring en iPad Pro med 10.5″ display, som muligvis erstatter en af de nuværende to størrelser.

Her er det mest sandsynligt at det er iPad 9.7″ der erstattes med en ny iPad Pro med 10.5″, da Apple fornylig lancerede en ny 9.7″ model. Hvor meget mening der vil være i at have både en consumer og en pro-version af iPad 9.7″ er nemlig i høj grad diskutabelt. Men det er bare ren spekulation, vi er klogere i midten af maj, når Apple måske løfter sløret for de nye modeller.

Det er nemlig ikke første gang at der er lang ventetid på udvalgte modeller af iPad Pro. I februar, da der var mange rygter om nye iPads, var der også op til tre ugers ventetid, så det kan altså også være at vi bliver skuffede denne gang, men vi har da lov at håbe.

 

© 2017, https:. All rights reserved.