MacBook vinder stor batteritest

Apples MacBook og MacBook Pro er de eneste der holder hvad de lover i ny stor batteritest fra det britiske forbrugerorgan Which?

Which? har netop testet en række latops reelle batteriforbrug op mod det lovede batteriforbrug og testen er nedslående nyt for alle andre end ejere af Apples MacBooks og MacBook Pro’s.

Apples MacBook skulle kunne holde batteri i op mod ti timer og i testen holdt de ved blandet brug batteri i op til 12 timer i en af testene, mens visse andre modeller fra bl.a. HP og Dell ikke kunne holde mere batteri end det halve af det lovede eller derunder.

“It’s not all bad news, however – our tests found that with Apple MacBooks, you could meet or even exceed the claimed battery life”, skriver Which? i konklusionen over den for nogle producenter meget nedslående batteritest.

Men selvom flere producenter har fået nedslående resultater, så henviser flere af producenterne til reelt brug i virkeligheden og fortæller, at batteritid er afhængig af mange faktorer, som skærmopløsning, strømsparefunktioner og konkret brug, hvilket kan være svært at genskabe præcist i et testmiljø.

Which? har testet en række modeller fra Acer, HP, Lenovo, Dell og Apple.

Du kan se hele testen via dette link.

Foto: Which?

 

© 2017, https:. All rights reserved.