Slut med at nedgradere til iOS 10.2.1 og iOS 10.3

Apple har nu lukke for muligheden for at nedgradere til ældre versioner af iOS.

Apple lukkede i går for den såkaldte servergodkendelse af iOS-installationer til iOS 10.2.1 og iOS 10.3. Dermed er det ikke længere muligt at nedgradere til disse versioner, da Apples servere altså vil afvise dette ved forsøg på installation.

Apple praksis er i øvrigt ganske almindelig, da Apple løbende hæver grænserne for hvilke versioner der kan installeres. Ifølge Apple gøres dette for at sikre iOS bedst muligt, da der ofte lukkes sikkerhedshuller når nye opdateringer kommer, ligesom der kan være andre grunde, eks. at sikre at systemet kører optimalt og understøtter de funktioner som Apple har lovet forbrugerne, og her går det altså ikke hvis man får lov at køre med alle mulige gamle versioner med fejl og sikkerhedshuller.

Apple udgav i øvrigt iOS 10.3.1, som er den nyeste udgave af iOS til den 3. april. Har du endnu ikke opgraderet, så kan vi kun anbefale at du gør det, da denne opdatering indeholder flere mindre fejlrettelser og en række essentielle sikkerhedsopdateringer.

Apple er i øvrigt i fuld gang med at udvikle og teste på iOS 10.3.2, der udkom i en beta 2 fornylig. Det vides dog endnu ikke hvornår denne opdatering er klar.

© 2017, https:. All rights reserved.