Apple er klar med iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Apple præsenterede i går aftes nye iPhones.

Tim Cook var som altid på scenen i går da Apple præsenterede iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

De nye iPhones vil begge være til salg i Danmark fra den 22. september.

De nye iPhones leveres med et helt nyt design med en bagside i glas og fås i farverne grey, sølv og guld. Til det nye glasfinish er der brugt en farveproces i syv lag for at opnå en præcis farvetone og dækkeevne, hvilket giver en flot farvedybde og en farvematchet aluminiumsramme i samme kvalitet. Den nye bagside i glas giver endvidere muligheder for trådløs opladning med den såkaldte AirPower-enhed, der dog først er klar i 2018. AirPower oplader op til tre enheder på en gang trådløst.

Begge iPhones er udstyret med henholdsvis en 4,7″ og 5,5″ Retina HD-skærm med True Tone som tilpasser sig til skærmens hvidbalance, så den passer til det omgivende lys og giver et mere naturtro skærmbillede.

Processoren i de nye iPhones er også opgraderet en del og er nu blandt de hurtigste og mest energieffektive på markedet.

“A11 Bionic-chippen, der er den kraftigste og smarteste chip nogensinde i en smartphone, har et CPU-design med seks kerner og to performance-kerner, der er 25 procent hurtigere, og har fire effektivitetskerner, der er 70 procent hurtigere end A10 Fusion, og er dermed brancheførende med hensyn til ydeevne og energieffektivitet”, skriver Apple.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus har også fåret et forbedret 12-megapixel kamera med en større og hurtigere sensor, et nyt farvefilter og pixels med større bitdybde. Samtidig er der også en ny Apple-designet billedsignalprocessor som giver avanceret pixelbehandling, bred farveoptagelse, hurtigere autofokus ved svagt lys og bedre HDR-fotos, og True Tone Flash med fire LED-dioder med langsom synkronisering der giver mere ensartet belyste baggrunde og forgrunde.

“iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en ny generation af iPhone, hvor alt det, vi elsker ved iPhone, er blevet endnu bedre. iPhone 8 og iPhone 8 Plus er i et nyt glas- og aluminiumsdesign og har nye Retina HD-skærme og A11 Bionic-chip – den smarteste chip nogensinde i en smartphone. iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der er udstyret med avancerede kameraer med Portræt-funktion og Portrætlys og videooptagelse i den højeste kvalitet, der er mulig med en smartphone, har trådløs opladning, og alt er AR-optimeret, hvilket ikke er set på nogen telefon før,” sagde Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing. 

iPhone 8 og iPhone 8 Plus leveres med iOS 11.

Priser og tilgængelighed 

  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus fås med space grey-, sølv- og en helt ny guld-finish i de større modeller med 64 GB og 256 GB kapacitet til en pris fra DKK 6.199,00 på apple.com/dk og kan også fås hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priser kan variere).
  • Kunderne vil kunne bestille iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra og med fredag den 15. september, og modellerne vil være tilgængelige fra og med fredag den 22. september i Australien, Østrig, Belgien, Canada, Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA og Jomfruøerne (USA).
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan fås i Andorra, Bahrain, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Grækenland, Grønland, Guernsey, Ungarn, Island, Indien, Isle of Man, Israel, Jersey, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Malta, Monaco, Polen, Qatar, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Slovakiet og Slovenien fra og med fredag den 29. september.
  • AirPower er kompatibel med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 og et nyt trådløs opladningsetui til AirPods,.
  • Apple-designet tilbehør, inkl. etui i skind eller silikone i flere forskellige farver, kan fås fra DKK 299,00. Lightning-docks i farvematchende metallisk finish kan fås fra DKK 399,00.

© 2017, https:. All rights reserved.